Pestele se stropeste cu putin ulei si suc de lamaie si se da la cuptorul preincalzit la 175C, timp de 15-20 minute, in functie de marimea fileurilor
Pestele se stropeste cu putin ulei si suc de lamaie si se da la cuptorul preincalzit la 175C, timp de 15-20 minute, in functie de marimea fileurilor
Intre timp calim ceapa - reteta zicea sa caramelizam ceapa, am facut-o si eu prima data dar nu mi-a placut gustul, acum doar am calit ceapa o idee mai mult.
Alaturi, intr-o craticioara, pe foc mic, punem pasta de tahini, restul de suc de lamaie, usturoiul, sare, piper si apa pana capata o consistenta cremoasa.
Cand cele 15-20 minute au trecut, scoatem pestele fara sa oprim cuptorul. Punem deasupra ceapa calita si sosul tahini
dam la cuptor pentru alte 20 - 25 minute pana cand sosul incepe sa clocoteasca pe margine.
Alte retete culinare recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post