Se alege un salau de cca 1-1.5 kg, se curata, se fileteaza si se prajeste in ulei. Separat se piseaza usturoiul si se face un mujdei, adaugind putin
Se alege un salau de cca 1-1.5 kg, se curata, se fileteaza si se prajeste in ulei.
Separat se piseaza usturoiul si se face un mujdei, adaugind putin cite putin ulei
La sfirsit se adauga putin sifon. Cind e de consistenta unei maioneze, se adauga rosiile coapte si sfarimate.
Se asaza intr-o tava cite un strat de mujdei si un file (fierbinte) de peste. Primul si ultimul strat trebuie sa fie de mujdei. Se lasa sa se raceasca, eventual peste noapte, la rece.
Se serveste rece, cu cartofi, eventual morcovi fierti
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios