Se curata o ceapa si se taie marunt, Se caleste in ulei incins si se adauga ardeiul taiat in bucatele. Orezul se spala, se alege si se caleste cateva
Se curata o ceapa si se taie marunt, Se caleste in ulei incins si se adauga ardeiul taiat in bucatele. Orezul se spala, se alege si se caleste cateva minute, apoi se adauga o cana si jumatate de apa si se lasa la fiert. Dupa ce a fiert, se amesteca orezul cu ceapa si ardeiul, se adauga sare si piper dupa gust, patrunjel tocat marunt si doua oua. Se omogenizeaza si aceasta compozitie se intinde peste fileuri. Fileurile se ruleaza, se prind cu scobitori, si se dau la cuptor, intr-o tava unsa cu ulei, pentru 15-20 de minute.
Intre timp, se pregateste un sos de rosii. Se curata ceapa. Se taie solzisori si se caleste in putin ulei. Se adauga faina si se amesteca. Se stinge cu vinul si se adauga pasta de tomate dizolvata in putina apa. Se curata rosiile de coaja, se coaca marunt si se adauga la sos. Se lasa la fiert si se adauga sare si piper.
Cand sunt gata, se asaza rulourile pe o farfurie si se stropesc cu zeama de lamaie. Se servesc cu sosul de rosii si se presara patrunjel verde deasupra.
Alte retete usoare recomandate
Ciulama de ciuperci
Musaca de vinete
Ghiveci de legume
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post