Se curata si se taie cuburi sfecla rosie, pastarnacul, marul si para. Calim ceapa tocata si adaugam restul de ingrediente pregatite. Le lasam sa se ca
Se curata si se taie cuburi sfecla rosie, pastarnacul, marul si para.
Calim ceapa tocata si adaugam restul de ingrediente pregatite. Le lasam sa se caleasca 5 minute.
Se toarna sucul si se inabusa 20-25 min.
Dupa 10 min, adaugam otet, sare, piper.
Se taie rondele ceapa verde. Decojim hreanul si il radem.
Spalam pestele, il saram si il piperam.
Se prajeste in unt, 3 min.
Este o reteta simpla de pregatit.
Se serveste cu legume, ceapa verde, hrean si smantana
Alte retete cu peste
Peste marinat
Ciorba de peste
Peste la cuptor cu lamaie
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post