Pentru salata din scrumbie de mare cu maioneza pestele sarat se tine 2-3 ore in apa rece la desarat, apoi se inlatura capul, se curata de piele si se taie felii subtiri.
Pentru salata din scrumbie de mare cu maioneza pestele sarat se tine 2-3 ore in apa rece la desarat, apoi se inlatura capul, se curata de piele si se taie felii subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Lamaia se spala si se taie felii. Maslinele se spala cu apa fiarta. Mararul se spala si se taie marunt. Se prepara maioneza. Ceapa si mararul se amesteca cu maioneza si se aseaza pe platou. Deasupra se adauga bucatile de scrumbie.
Salata din scrumbie de mare cu maioneza se serveste rece, cu felii de lamaie si masline deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post