Salata de peste cu maioneza

Macroul afumat se dezoseaza si se taie bucatele mici, celalalt macrou se pune la fiert. Dupa care se dezoseaza si se taie bucatele. Ciupercile se taie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. macrou
  • 300 gr. macrou afumat
  • 200 gr. ciuperci
  • 5 linguri maioneza
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Macroul afumat se dezoseaza si se taie bucatele mici, celalalt macrou se pune la fiert. Dupa care se dezoseaza si se taie bucatele. Ciupercile se taie in cubulete mici la fel si ceapa. Se pun toate intr-un vas, se adauga maioneza, se amesteca tot continutul, se adauga patrunjel, sare, piper, dupa gust.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala