Pentru retete de primavara. Savoare si multa culoare!
Se spala pestele apoi se sareaza si condimenteaza,se stropeste cu sucul de lamaie si se lasa o ora la marinat.
Rosiile se oparesc, se decojesc apoi se taie cubulete, ardeii se feliaza. Fileurile condimentate se prajesc in uleiul in care am zdrobit un catel de usturoi si apoi l-am scos, se scot pe servetele absorbante, apoi se ruleaza usor si se prind cu scobitori. In uleiul ramas calim un pic ardeiul, adaugam rosiile cubulete si sucul, lasam sa clocoteasca un pic si stingem cu paharelul de vin. Se adauga 2 foi de dafin, se sareaza si pipereaza dupa gust, adaugam si busuiocul si lasam sa fiarba 5 minute.
Rulourile de salau se pun intr-o tavita, peste ele se toarna sosul de rosii,ardeiul iute taiat rondele si se da la cuptor pentru 15 minute. Se serveste cald asezonat cu patrunjel proaspat. Pofta buna !