Rulouri de salau cu broccoli

Curatam fileurile de salu, le spalam apoi le scurgem de apa si le stergem cu servetele absorbante. Le presaram cu sare si piper. Fierbem in 2 litri de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g file de salau
  • 200g broccoli
  • 1 catel usturoi
  • 1 lamaie
  • 100 ml lapte
  • 1 lingura amidon
  • 2 linguri dulceata de afine
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam fileurile de salu, le spalam apoi le scurgem de apa si le stergem cu servetele absorbante.

Le presaram cu sare si piper.

Fierbem in 2 litri de apa broccoli, apoi ii scoatem pe farfurie. Punem cate doua buchetele de broccoli fierte pe fileu de salau.

Rulam fileul si il prindem in scobitori.

Pune rulourile intr-o tava si le stropim cu ulei.

Punem tava in cuptorul incins si coacem la foc mare 8 min.

Intre timp topim in tigaie untul, adaugam amidonul si laptele si cand sosul incepe sa se ingroase, puneti zeama de la jumatate de lamaie, catelul de usturoi tocat marunt si dulceata de afine.

Luam tigaia de pe foc si omogenizam bine sosul.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada aperitiv cu spanac

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Oana. Eu am facut cantitate tripla, am sa scriu reteta pentru o singura rulada....

Rulada aperitiv cu spanac
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala