Pestele se taie fasii, late si subtiri, dupa care se ruleaza fiecare in parte si se prind cu o scobitoare. Cartofii se fierb in coaja, se racesc, se c
Pestele se taie fasii, late si subtiri, dupa care se ruleaza fiecare in parte si se prind cu o scobitoare. Cartofii se fierb in coaja, se racesc, se curata si se taie in cuburi mici. Castravetii se curata de coaja si seminte si se taie cuburi mici. Morcovul se fierbe si se taie cubulete, iar ceapa se taie felii subtiri. Rulourile de peste se fierb 10 minute intr-un litru de apa cu ceapa, foi de dafin si sare. Se lasa apoi sa se raceasca in lichid. Din gelatina se formeaza un aspic, care se toarna intr-o tava si se lasa la racit. Cartofii, morcovii, castravetii si mazarea se amesteca impreuna cu maioneza, se adauga mustar, piper si sare, amestecand pana se obtine o compozitie omogena.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Chiftele
Placinta de dovleac
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post