Rulada de stiuca – pastrav afumat cu legume la gratar

Spalam carnea de peste si o feliem in 4-4 bucati, batem feliile si le presaram cu sare si piper. Curatam spanacul. Intindem 2 folii de aluminiu pe o

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g file de stiuca
  • 400 g file de pastrav afumat
  • 100 g spanac
  • 1 lingura rozmarin
  • 2 linguri ulei
  • 800 g legume: zuchini
  • rosii
  • morcovi
  • ceapa
  • ardei

Mod de preparare

Spalam carnea de peste si o feliem in 4-4 bucati, batem feliile si le presaram cu sare si piper.

Curatam spanacul.

Intindem 2 folii de aluminiu pe o suprafata si le ungem cu ulei, pozitionam o felie de peste afumat si o acoperim cu spanac.

Punem deasupra fileul de peste si rulam strans. Indoim folia deasupra si impachetam rulada astfel incat sa nu patrunda aer.

Pregatim in acelasi mod si restul feliilor de peste.

Le punem intr-o tava. Le prajim 30-35 de minute in cuptor la 200 de grade.

Intre timp curatam legumele si le taiem cubulete. Le prajim intr-o tigaie in putin ulei si le condimentm cu rozmarin.

Desfacem ruladele de peste si le servim feliate impreuna cu legumele.
Alte retete bucatarie recomandate

Zacusca de peste

Tocanita vinete

Tocanita de legume

Tocanita de pui

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors