Rulada de pastrav - biban afumat cu legume la grill

Spalam carnea de peste si o feliem in 4-4 bucati subtiri, le condimentam cu sare si piper. Curatam spanacul. Intindem 2 folii de aluminiu pe suprafa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g file de biban
  • 400 g file de pastrav afumat
  • 100 g spanac
  • 1 lingura rozmarin proaspat
  • 2 linguri ulei
  • 800 g legume: zuchini
  • rosii
  • morcovi
  • ceapa
  • ardei

Mod de preparare

Spalam carnea de peste si o feliem in 4-4 bucati subtiri, le condimentam cu sare si piper.

Curatam spanacul.

Intindem 2 folii de aluminiu pe suprafata de lucru, le ungem cu ulei si pozitionam o felie de peste afumat pe ea, iar deasupra punem spanac.

Acoperim cu o felie de peste si rulam strans. Indoim folia si impachetam rulada, acoperim capetele sa nu intre aer. Pregatim in acelasi mod si restul feliilor de peste.

Le punem intr-o tava.

Le prajim 30-35 de minute la 200 de grade.

Intre timp curatam legumele si le taiem marunt. Le calim intr-o tigaie in putin ulei. Desfacem folia de pe peste, dupa cateva minute, si feliem ruladele si le servim cu garnitura de legume.
Alte

Salata de spanac cu somon afumat

Ciorba peste

Zacusca peste

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors