Incalzim supa si o mentinem pe foc in clocot. Incingem ulei intr-o cratita si prajim ceapa. Dupa 2 min adaugam usturoiul tocat, apoi orezul. Il calim
Incalzim supa si o mentinem pe foc in clocot.
Incingem ulei intr-o cratita si prajim ceapa. Dupa 2 min adaugam usturoiul tocat, apoi orezul. Il calim amestecand continuu pana devine sticlos. Se stinge cu vin.
Se fierbe la foc moderat pana reducem vinul; adaugam un polonic de supa fierbinte. Adaugam supa de fiecare data cand scade.
Taiem cuburi somonul
Curatam ardeii de seminte si ii tocam marunt.w
Topim unt intr-o tigaie si adaugam ardeiul. Il calim un pic apoi adaugam somonul. Se lasa cca 3 min la foc moderat.
Se adauga compozitia in rosotto; apoi punem si smantana, unt si parmezan. Asezonam cu sare si piper.
Este prima oara cand pregatesc o supa atata de diferita fata de ce consum eu. De obicei, pregatesc supa de pui, de rosii, de...
Supa mexicana de rosiiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala