Legumele se curata, se spala si se toaca marunt. Se pun la fiert iar cand au dat de cateva ori in clocot, se adauga bucatile de peste curatat in prea
Legumele se curata, se spala si se toaca marunt. Se pun la fiert iar cand au dat de cateva ori in clocot, se adauga bucatile de peste curatat in prealabil de solzi si maruntaie. Se potriveste la gust de sare si piper si se lasa la fiert pentru 15-20 minute. Intre timp se prepara un sos astfel: se fierb ouale tari, se toaca marunt si se pun in tigaie cu unt, sare, piper, zeama de lamaie. Se amesteca totul, si se adauga mararul tocat marunt. Dupa ce pestele s-a fiert, se asaza pe o farfurie mare iar deasupra lui se toarna sosul.
Se serveste cu patrunjel verde tocat, presarat deasupra.
Alte retete:
Pastrav la cuptor
Placinta cu dovleac
Ciorba radauteana
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post