Se fierb feliile de zarzavat impreuna cu foaia de dafin. Cind sunt aproape fierte, se pune pestele curatat si spalat si sarea, cu care se lasa sa fiar
Se fierb feliile de zarzavat impreuna cu foaia de dafin. Cind sunt aproape fierte, se pune pestele curatat si spalat si sarea, cu care se lasa sa fiarba inca 10-20 minute la foc incet. Se scoate apoi pestele cu grija sa nu se sfarime si se pune pe un platou mic.
Se toarna zeama de lamiie deasupra si se serveste cu cartofi natur. Se presara cu verdeata deasupra.
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala