Rasol de nisetru

Se face o supa dintr-un litru de apa si legumele curatate, spalate si tocate marunt. Se adauga nisetrul in supa, la fiert si se lasa pe foc aproximat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg nisetru
  • 1 I apa
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 bucati arpagic
  • 2 linguri cu coniac
  • 1 pahar cu vin alb
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Se face o supa dintr-un litru de apa si legumele curatate, spalate si tocate marunt. Se adauga nisetrul in supa, la fiert si se lasa pe foc aproximativ 20 de minute. Cand s-a fiert pestele se scoate si se serveste.


Se serveste fierbinte, cu lamaie, unt fierbinte si cu patrunjel tocat marunt.

Alte retete culinare:

Peste gatit in stil marocan Pastrav la cuptor Bors de peste

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors