PLACINTA CU PESTE,CREVETI SI SPANAC

Imparte aluatul in doua parti egale. Unge o tava cu ulei de masline si intinde o prima foaie de aluat. Intre timp incinge cuptorul la treapta a IV- a.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat foitaj 500g
  • spanac congelat 300g
  • fileuri de peste alb (salau
  • cod sau merluciu) 400g
  • creveti decorticati 400g
  • 1 capatana de usturoi
  • ulei de masline 50ml
  • condimente( busuioc
  • cimbrisor
  • menta verde
  • marar uscat)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Imparte aluatul in doua parti egale. Unge o tava cu ulei de masline si intinde o prima foaie de aluat. Intre timp incinge cuptorul la treapta a IV- a. Asaza spanacul, condimenteaza cu sare, piper si mirodenii si imparte fileurile de peste. Presara crevetii decorticati, condimenteaza din nou totul si acopera cu cea de-a doua foaie de aluat. Inteapa cu o furculita placinta si da-o la cuptor. Lasa sa se coaca timp de 35 mnute. Este gata cand aluatul este rumen si crocant.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere

Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide