Slanina taiat marunt se topeste in ceaun, ceapa tocata se caleste, se stinge cu vin (1oo ml) se adauga ardei dulce si usturoiul tocat. Stiucile curata
Slanina taiat marunt se topeste in ceaun, ceapa tocata se caleste, se stinge cu vin (1oo ml) se adauga ardei dulce si usturoiul tocat. Stiucile curatate si spalate se taie felii groase cat doua degete, se pun in ceaun si se calesc sub capac, se scutura uneori ceaunul ca preparatul se nu se prinda, se completeaza vinul. Plachia se prepara in cca 45 de minute, in ultimele 5 minute se adauga ardeiul iute. Se serveste cu taitei cu branza si cu vinul ramas. Se poate servi si ca un fel de mancare de sine statator.
Alte bucate recomandate
Zacusca de ciuperci
Zacusca de peste
Tocanita vinete
Imi plac tocanitele care au multa ceapa dar si carnita.Azi am prestat,ca alta idee n-am avut,niste tocanita.Avand in vedere...
Tocanita de cartofi cu ceapa verdeIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala