Plachie de peste

Pestii se taie bucati potrivite, se condimenteaza, se trec prin faina si se rumenesc putin in ulei. Intr-o cratita se pune ulei si ceapa taiata solz

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pesti (macrou am avut)
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei micut
  • 3 rosii
  • 1 pahar bulion
  • usturoi
  • condimente
  • ulei
  • patrunjel

Mod de preparare

Pestii se taie bucati potrivite, se condimenteaza, se trec prin faina si se rumenesc putin in ulei.

Intr-o cratita se pune ulei si ceapa taiata solzisori. Cand ceapa este sticloasa se adauga morcovul dat pe razatoare si ardeiul taiat marunt.Cand legumele s-au inmuiat se adauga rosiile tocate si bulionul si se mai lasa pe foc 5 minute. Pestele se pune peste legume si se lasa pe foc aprox 15 min. La final se condimenteaza si se adauga usturoiul.


Se serveste cu mamaliguta.

Alte retete recomandate:

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post