Plachie de crap cu bulion

Plachia de crap cu bulion este o mancare cu peste cu vin delicioasa. Se taie pestele felii care se prajesc pe jumatate in ulei, apoi se scoate pestele.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg crap
  • 1
  • 5 kg ceapa
  • 150 g ulei
  • 75 g bulion
  • ½ de capatana de usturoi
  • 50 ml de vin
  • 1 g piper
  • 1-2 fire de cimbru
  • 2 foi de dafin
  • zeama de peste
  • sare
  • otet si
  • 3 rosii.

Mod de preparare

Plachia de crap cu bulion este o mancare cu peste cu vin delicioasa. Se taie pestele felii care se prajesc pe jumatate in ulei, apoi se scoate pestele si in uleiul ramas se prajeste ceapa taiata pestisori subtiri pana devine aurie, dupa care punem peste ceapa usturoiul tocat si stingem cu vin, bulion si zeama de peste.  Adaugam piperul, cimbrul si foile de dafin, dupa care turnam sosul obtinut intr-o tava, iar peste sos asezam bucatile de peste. Peste peste punem felii de rosii, dupa care dam la cuptor pana se rumenesc pestele cu rosiile.


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala