Se sareaza filul de crap si se pune intr-o tava.Se taie ceapa felii si se opareste. Se taie ardeiul si verdeata marunt, apoi se dilueaza pasta de toma
Se sareaza filul de crap si se pune intr-o tava.Se taie ceapa felii si se opareste. Se taie ardeiul si verdeata marunt, apoi se dilueaza pasta de tomate in 100 ml. de apa.
Se inabusa ceapa, ardeiul si verdeata in putin ulei si 100 ml. apa. Se adauga in compozitie pasta de tomate diluata, rosiile decojite, boiaua, sare, piper si condimente pentru peste-1 lingurita.
Se fierbe compozitia 10-15 minute pana se obtine un sos, pe care il turnam peste bucatile de peste.
Se introduce tava cu pestele in cuptorul incinsla 180 grade C pentru 20 de minute si, spre sfarsit se adauga vinul si usturoiul pisat.
Plachia de crap se serveste cu sosul din tava;se orneaza cu patrunjel verde si felii de lamaie. Acompaniem preparatul de un vin alb demisec.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post