Pisica de mare prajita

Peste cu gust subtil si oase cartilaginoase usor de indepartat, pisica de mare este delicioasa prezenta si in apele Marii Negre.

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati potrivite de pisica de mare fara piele
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 de lingurita de coaja de lamaie ras
  • 1/2 de lingurita boia de ardei
  • zeama de la 1/2 de lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 100 gr faina
  • 100 gr panko sau pesmet
  • ulei de floarea soarelui pentru prajit

Mod de preparare

Taiem bucatile de peste in fasii lungi si le lasam la marinat 20 de minute impreuna cu cateii de usturoi pisati, coaja de lamaie, boiaua de ardei, sare, piper, zeama de lamaie si 1 lingura de ulei de masline.

Amestecam faina cu panko (pesmet japonez) si putina sare, apoi trecem fiecare bucata de peste prin acest amestec si le prajim in ulei incins.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors