Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius sau treapta a 8-a la cel pe gaz. Intindeti frunzele de bananier sau pe cele de vita de vie si ungeti-le cu
Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius sau treapta a 8-a la cel pe gaz. Intindeti frunzele de bananier sau pe cele de vita de vie si ungeti-le cu putin ulei de masline. Presarati cate putin din toate ingredientele la un capat al fiecarei frunze, cu exceptia pestelui, a laptelui de nuca de cocos si a crengutelor de plante aromatice. Puneti cate o bucata de peste deasupra si apoi presarati si ingredientele ramase peste fiecare. Turnati 5- 6 linguri de lapte de nuca de cocos peste carne inainte de a impaturi frunza, indoind marginile spre interior si infigand in ele cate o crenguta de rozmarin sau cate un betigas de frunza de dafin, pentru a va asigura ca nu se desfac. Puneti pachetelele pe o tava si coaceti- le vreme de 15 minute, apoi scoateti-le din cuptor si lasati-le sa se odihneasca inca 5 minute.
Serviti alaturi de orez fiert simplu.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Conopida la cuptor
Ardei umpluti
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post