Curatam crapul, il spalam si il saram. Fierbem in apa sarata putin, amestecul mexican de legume. Pregatim umplutura, amestcand ceapa taiata marunt cu
Curatam crapul, il spalam si il saram. Fierbem in apa sarata putin, amestecul mexican de legume. Pregatim umplutura, amestcand ceapa taiata marunt cu usturpi pisat, ciupeci foliate, carnea de pui si verdeata de patrunjel taiata marut. Asezonam cu sare si piper. Umplem pestele si il coasem cu grija. Turnam intr-o tava aprox. 1/2 sticla de ulei, il incingem pe foc mic, punem pestele, acoperim tava cu folie, pe care o indepartam dupa 10 minute. Apoi intepam carnea de peste cu un ac pentru carne, sa vedem cat este de fiert, iar daca acul intra usor in carne, punem pestele in cuptor si il prajim la foc putin mai mare decat mediu, pana se inroseste.
Alte retete recomandate:
Chiftele de dovlecei
Supa dovlecei
Chiftelute de dovlecei
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post