Peste umplut cu ciuperci

Pestele se curata si se spala, ceapa se toaca marunt si se caleste cu o parte din unt. Se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in feliute sub

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg peste
  • 500 gr. ciuperci proaspete
  • 200 gr
  • ceapa
  • 25 gr. usturoi
  • 25 gr. faina
  • 150 gr
  • unt
  • 2 oua
  • 75 gr. bulion
  • cite o legatura patrunjel si marar
  • 7-8 boabe piper
  • are dupa gust

Mod de preparare

Pestele se curata si se spala, ceapa se toaca marunt si se caleste cu o parte din unt. Se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in feliute subtiri si se mai caleste totul cca 10 minute. Se pune faina si, dupa ce se caleste citeva minute, se stinge cu bulion, mujdei de usturoi, sare si piper macinat. Dupa ce s-a racit, se adauga ouale crude si verdeata tocata marunt. Cu aceasta compozitie se umplu pestele, se coase, se asaza intr-o tava in care se pune restul de unt si putina apa. Tava se tine in cuptor, la foc potrivit, cca 40-50 minute. Din cind in cind, se pune cu o lingura sos peste peste.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de pui si ciuperci in sos de rosii

Se prepara repede si este buna si satioasa. 

Tocanita de pui si ciuperci in sos de rosii
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide