Peste-sabie la gratar, cu fasole verde si sos picant

Frecati bucatile de peste-sabie cu putiin ulei de masline, sare si piper negru proaspat macinat. Puneti-le intr-o tigaie foarte bine incinsa sau direc

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 bucati de peste-sabie
  • ulei de masline
  • sare
  • piper negru
  • frunze de rucola
  • 350 gr fasole verde
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Frecati bucatile de peste-sabie cu putiin ulei de masline, sare si piper negru proaspat macinat. Puneti-le intr-o tigaie foarte bine incinsa sau direct pe un gratar si frigeti-le timp de 2 minute pe fiecare parte. Separat fierbeti fasolea verde pana ce aceasta se inmoaie. Stropit fasolea si frunzele de srucola cu putin dressing din ulei de masline si suc de lamaie. Rupeti pestele in bucati si adaugati-l peste fasole si rucola. Turnati deasupra sos salsa picant de rosii, chiar inainte de a servi.
Alte retete:

Ardei umpluti Fasole verde scazuta Cartofi la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors