Peste prajit in aluat de la Bunica

Pestele dezghetat se taie in bucati, se sareaza. Se bate oul spuma, se amesteca cu 2 linguri untdelemn, se sareaza si apoi se adauga laptele putin c

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr. cod
  • 1 ou
  • untdelemn
  • 2-3 linguri faina
  • 1/2 pahar lapte
  • sare

Mod de preparare

Pestele dezghetat se taie in bucati, se sareaza. Se bate oul spuma, se amesteca cu 2 linguri untdelemn, se sareaza si apoi se adauga laptele putin cite putin, alternind cu faina, amestecind mereu. Compozitia trebuie sa fie ceva mai groasa decit cea de clatite si fara cocoloase. Se ia cite o bucata de peste si se trece prin aluat, apoi se pune la prajit in untdelemn incins.
Alte retete recomandate

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post