Peste prajit

Pestele se curata, se spala si se sterge cu servete absorbante. Faina se amesteca cu malaiul si cu sarea, apoi pestele se da prin aceasta compozitie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • 200 gr faina
  • 200 gr malai
  • sare

Mod de preparare

Pestele se curata, se spala si se sterge cu servete absorbante.

Faina se amesteca cu malaiul si cu sarea, apoi pestele se da prin aceasta compozitie.

Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pune pestele la prajit. Cand marginile devin maronii, pestele se intoarce pe cealalta parte. Se scoate intr-o farfurie sa intr-un castron, tapetat cu servete absorbante.


Se serveste cu mujdei de usturoi si mamaliga sau doar cu lamaie.

Alte retete cu peste recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors