Peste picant

Se amesteca hreanul cu suc de limette si se unge pestele cu compozitia. Se acopera si se lasa sa stea la frigider. Decojim merele, se rad si se calesc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 medalioane de peste unsitar
  • 3 linguri hrean
  • sucul de la 2 limette
  • 2 mere acrisoare
  • 50 ml suc de mere
  • 600g cartofi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri unt
  • 150 ml lapte
  • nucsoara

Mod de preparare

Se amesteca hreanul cu suc de limette si se unge pestele cu compozitia. Se acopera si se lasa sa stea la frigider.

Decojim merele, se rad si se calesc 1-2 min, cu suc de mere. Se decojesc cartofii, se spala si se taie cuburi mari, se fierb in apa cu sare cca 25 min.

Se incinge cuptorul. Saram si piperam carnea. Pudram cu faina.

Incingem untul intr-o tigaie si se prajeste de jur-mprejur.

Se scurg cartofii si se pastreaza zeama de la fiert. Se incalzeste laptele. Zdrobim cartofii si se inglobeaza compozitia de mere, lapte si putina apa in care au fiert cartofii.

Condimentam cu sare, piper si nucsoara.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala