Se amesteca hreanul cu suc de limette si se unge pestele cu compozitia. Se acopera si se lasa sa stea la frigider. Decojim merele, se rad si se calesc
Se amesteca hreanul cu suc de limette si se unge pestele cu compozitia. Se acopera si se lasa sa stea la frigider.
Decojim merele, se rad si se calesc 1-2 min, cu suc de mere. Se decojesc cartofii, se spala si se taie cuburi mari, se fierb in apa cu sare cca 25 min.
Se incinge cuptorul. Saram si piperam carnea. Pudram cu faina.
Incingem untul intr-o tigaie si se prajeste de jur-mprejur.
Se scurg cartofii si se pastreaza zeama de la fiert. Se incalzeste laptele. Zdrobim cartofii si se inglobeaza compozitia de mere, lapte si putina apa in care au fiert cartofii.
Condimentam cu sare, piper si nucsoara.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala