Peste la cuptor cu ciuperci

Pentru peste la cuptor cu ciuperci se fierbe in apa cu sare si zarzavat, morun, nisetru sau pastruga. Dupa ce s-a racorit, se taie bucati mici.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • zarzavat de supa
  • 500 g ciuperci
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca smantana sau
  • lapte
  • 100 g branza rasa.

Mod de preparare

Pentru peste la cuptor cu ciuperci se fierbe in apa cu sare si zarzavat, morun, nisetru sau pastruga. Dupa ce s-a racorit, se taie bucati mici. Se curata ciupercile, se taie felii nu prea subtiri si se inabusa cu o lingura de unt si sare. Se face un rantas dintr-o lingura de unt si o lingura de faina, si se stinge cu o ceasca de smantana sau cu lapte.
Separat se pregateste branza rasa (sau cascaval). Se unge o forma rezistenta la foc cu unt. Se asaza alternand, randuri de peste, ciuperci, sos, branza. Ultimul rand trebuie sa fie de sos; se presara branza, se da la cuptor sa se rumeneasca.


Pestele la cuptor cu ciuperci se serveste cald.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors