Se spala bine pestele si se sterge cu hartie de bucatarie. Se condimenteaza dupa preferinta si se stropeste bine cu zeama de lamaie patrunjelul si ma
Se spala bine pestele si se sterge cu hartie de bucatarie. Se condimenteaza dupa preferinta si se stropeste bine cu zeama de lamaie
patrunjelul si mararul tocate nu foarte fin. Se amesteca cu untul tinut la temperatura camerei si cu hreanul pe o folie mare de alumniu-asa de mare incat in final sa fie impachetat pestele in ea- se pune putin ulei si deasupra o treime din verdeturile preparate mai sus, in burta pastelui alta treime iar restul deasupra. Se mai stropeste cu zeama de lamaie si se inveleste lejer in folia de aluminiu. Se baga in cuptorul preincalzit la 2oo grade timp de 45-55 minute
Se serveste cu cartofi fierti presarati cu patrunjel verde si se poate stropi din nou cu zeama de lamaie
Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.
Tarta cu branza si carnatiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala