Peste la coptor

Curata crapul,sareaza-l pe dinafara si pe dinauntru si lasa-l sa stea cel putin 15 minute. Cresteaza-l usor si in crestaturi pune boabe de piper,catei

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1.5kg de peste (crap sau dorada)
  • 1pahar cu vin alb
  • 3cepe
  • 1capatina de usturoi
  • 1lamaie
  • 2 foi de dafin
  • ulei
  • cimbru
  • sare
  • boabe de piper

Mod de preparare

Curata crapul,sareaza-l pe dinafara si pe dinauntru si lasa-l sa stea cel putin 15 minute. Cresteaza-l usor si in crestaturi pune boabe de piper,catei de usturoi,felii de lamaie si cimbru.Aseaza-l intr-o cratita lunga si pe langa el pune ceapa taiata felii subtiri,foile de dafin si cativa catei de usturoi. Unge bine crapul cu ulei, vin alb si lasa-l la cuptor aproximativ 25minute.Din cand in cand,stropestel cu sosul din cratita si lasa-l sa se rumeneasca putin.
Se serveste cald cu garnitura de cartofi natur si vin alb

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors