Curata crapul,sareaza-l pe dinafara si pe dinauntru si lasa-l sa stea cel putin 15 minute. Cresteaza-l usor si in crestaturi pune boabe de piper,catei
Curata crapul,sareaza-l pe dinafara si pe dinauntru si lasa-l sa stea cel putin 15 minute. Cresteaza-l usor si in crestaturi pune boabe de piper,catei de usturoi,felii de lamaie si cimbru.Aseaza-l intr-o cratita lunga si pe langa el pune ceapa taiata felii subtiri,foile de dafin si cativa catei de usturoi. Unge bine crapul cu ulei, vin alb si lasa-l la cuptor aproximativ 25minute.Din cand in cand,stropestel cu sosul din cratita si lasa-l sa se rumeneasca putin.
Se serveste cald cu garnitura de cartofi natur si vin alb
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post