Peste in ulei cu maioneza

Pestele in ulei cu maioneza este o mancare cu peste delicioasa ce poate fi servit ca si aperitiv. Pestele se scurge de lichidul din conserva si se pune pe platou.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii de sardine
  • o lamaie
  • 500 g ceapa
  • 200 g masline
  • otet
  • sare
  • foi de dafin
  • o lingura de zahar si
  • maioneza.

Mod de preparare

Pestele in ulei cu maioneza este o mancare cu peste delicioasa ce poate fi servit ca si aperitiv. Pestele se scurge de lichidul din conserva si se pune pe platou. Se pune ceapa taiata pestisori si fiarta cu sare, otet, zahar, foi de dafin, iar dupa ce s-a racit se adauga peste peste, apoi punem masline si deasupra ornam cu maioneza si felii de lamaie.


Pestele in ulei cu maioneza se serveste rece ornat cu lamaie.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors