Peste in sos de lamaie

Se curata pestele, apoi se trece printr-un amestec de sare, piper si faina. Se pune apoi intr-o tava cu ulei, la cuptor. Separat, se amesteca faina c

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr peste: merluciu
  • cod
  • salau
  • 100 ml ulei
  • 50 gr faina
  • 75 gr smantana
  • 1 lamaie
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata pestele, apoi se trece printr-un amestec de sare, piper si faina. Se pune apoi intr-o tava cu ulei, la cuptor. Separat, se amesteca faina cu 50 ml apa si se pune la fiert. Se adauga zeama de la o jumatate de lamaie, smantana si 250 ml apa calda. Se amesteca ca sa nu se formeze cocoloase, apoi se toarna peste pestele rumenit si se mai lasa la cuptor 15 minute.


Se serveste ornat cu felii de lamaie si patrunjel.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor Chiftele

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors