Azi avem pentru voi o reteta de peste la cuptor cu cascaval Sofia de la Delaco care va va incana papilele gustative!
Azi avem pentru voi o reteta de peste cu cascaval Sofia de la Delaco care va va incana papilele gustative!
Inainte de a incepe sa pregatiti pestele, porniti cuptorul pentru a fi incins. Intr-un blender puneti feliile de paine rupte in bucatele si maruntiti-le pana obtineti firmituri de finete medie. Amestecati firmiturile cu jumatate din cascavalul ras, sare, boia, piper si 2-3 linguri de ulei de masline. Folositi aceasta mixtura pentu a acoperi uniform partea fara piele a fileului.
Imbracati in aluminiu o tava si asezati fileurile pe partea cu piele si puneti la cuptor pana ce crusta se rumeneste iar fileul este patruns.
Cat timp pestele se rumeneste puteti pregati garnitura. Ungeti feliile de cartofi cu ulei si asezonati cu sare, piper si boia. Gatiti cartofii pe gratar, la foc mediu, timp de 3-4 minute pe fiecare parte, pana ce capata o culoare aurie.
Serviti fileurile alaturi de cartofi, presarati cu cascaval ras si patrunjel tocat marunt si ornati cu tocatura fina de ardei, pentru un accent colorat.
Sursa reteta: http://www.reteteleluiradu.ro/
Serviti pestele in crusta de cascaval cald, alaturi de garnitura.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post