Pestele curatat si spalat se taie in felii de 3-4 cm. si se sareaza. Se lasa sa stea 1/2 ora. Cartofii se curata, se taie cubulete si se fierb in apa
Pestele curatat si spalat se taie in felii de 3-4 cm. si se sareaza. Se lasa sa stea 1/2 ora.
Cartofii se curata, se taie cubulete si se fierb in apa sarata.
Mazarea se fierbe cu 2 linguri apa, sub capac, pana se inmoaie (se poate folosi mazare din conserva).
Albusurile se bat spuma cu un varf de cutit de sare. Faina se amesteca cu putina sare, piper, putin praf de chili, galbenusurile si 1/4 din cantitatea de bere. Se incorporeaza treptat si restul de bere, apoi albusurile.
Se trec feliile de peste prin acest aluat si se frig in ulei fierbinte si se lasa sa se scurga.
Se aranjeaza feliile de peste pe un platou, se orneaza cu felii de rosie, patrunjel verde si felii de lamaie. Cartofii se amesteca cu patrunjelul verde tocat foarte fin, mazarea si se aranjeaza intr-o salatiera si se servesc cu pestele, se uda preparatul cu un vin alb sec.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios