Peste grecesc

Se prajesc in ulei bucatile de peste date prin sare si faina si se asaza intr-o farfurie adinca sau intr-un castron. Se limpezeste uleiul ramas

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg crap
  • 1
  • ceasca ulei
  • patrunjel verde
  • 1 lamiie
  • 2 linguri
  • faina
  • sare

Mod de preparare

Se prajesc in ulei bucatile de peste

date prin sare si faina si se asaza intr-o farfurie

adinca sau intr-un castron. Se limpezeste uleiul

ramas de la prajit si se scurge intr-o ceasca. Se

mai adauga 1-2 linguri de ulei crud, patrunjelul

tocat foarte marunt si zeama de lamiie. Se pune

totul intr-un castron, se bate bine cu o furculita

si se toarna peste peste. Se recomanda ca acest fel

de mincare sa se pregateasca cu citeva ore inainte de a-l servi la masa, astfel ca

pestele sa poata fi tinut citeva ore in sos, timp in care

bucatelele de peste se intorc din cind in cind.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors