Se curata pestele sub un jet de apa rece. Se spala bine, se transeaza pe burta si i se inlatura intestinele. Se clateste bine cu apa in interior. Se i
Se curata pestele sub un jet de apa rece. Se spala bine, se transeaza pe burta si i se inlatura intestinele. Se clateste bine cu apa in interior. Se ia o tava incapatoare si se toarna in ea ulei si vin rosu, apoi se asaza pestele, cu tot cu cap. Ardeiul, rosiile, usturoiul, ceapa si ciupercile se taie in forma de lame, dupa ce in prealabil au fost atent curatate si spalate. Mazarea se scurge de apa, daca este din conserva, dupa care se spala. Se toaca marunt verdeata. Legumele se aranjeaza peste, in jurul si dedesubtul pestelui. Se condimenteaza si se da, timp de 45 de minute, la cuptor. Cand este gata, se presara cu verdeata taiata fin.
Se serveste cu mamaliguta calda.
Alte retete bucatarie recomandate
Musaca de vinete
Pulpe de pui la cuptor
Dovlecei umpluti
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala