Peste delicios la cuptor

Pentru pestele la cuptor se intrebuinteaza orice fel de peste fiert, caruia i s-au scos cu atentie oasele si pielita.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 500 kg peste
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura unt
  • 2 cesti zeama
  • 2 linguri branza rasa
  • sare.

Mod de preparare

Pentru pestele la cuptor se intrebuinteaza orice fel de peste fiert, caruia i s-au scos cu atentie oasele si pielita. Daca pestele a ramas de la masa si s-a racit in farfurie, se pune in apa in care a fiert si se tine pe marginea masinii pana se incalzeste. Se scurge bine de apa si cat este inca fierbinte se curata de oase si de piele.
Se face un sos alb cu o lingura de faina, una de unt si zeama in care a fiert pestele. Se adauga in sos doua linguri de branza rasa. Se asaza pestele intr-o forma rezistenta la foc, se toarna deasupra sosul, se presara cu branza rasa si putin unt proaspat. Se da la cuptor, la foc iute. Este gata indata ce prinde culoare.


Pestele delicios la cuptor se serveste cald.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala