Peste cu varza

Se curata si se spala pestele, se freaca cu putina sare si se taie in bucati. Se desface varza in foi, se taie marunt ca taiteii si se stoarce putin d

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg. peste (crap
  • stiuca etc.)
  • 1 varza acra
  • 200 gr. ulei
  • 300 gr. rosii
  • 1 buc. ardei gras
  • boabe de piper
  • sare

Mod de preparare

Se curata si se spala pestele, se freaca cu putina sare si se taie in bucati. Se desface varza in foi, se taie marunt ca taiteii si se stoarce putin de zeama. Se incalzeste bine pe tava, se pune ulei in care se caleste varza. Cind este pe jumatate calita se adauga rosiile, boabele de piper si ardeiul taiat marunt. Se amesteca totul bine, iar deasupra se asaza bucatele de peste, indesindu-le putin in varza. Se da la cuptor avind grija sa se stropeasca pestele din cind in cind cu zeama lasata de varza. Cind pestele s-a inmuiat se scoate tava din cuptor si se lasa sa se raceasca.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu branza si carnati

Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.

Tarta cu branza si carnati
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala