Peste cu usturoi si cimbru

Pentru a prepara aceasta reteta de peste cu usturoi si cimbru sunt necesare urmatoarele ingrediente: peste, usturoi, slanina afumata, sunca afumata, cimbru, ceapa, usturoi, sare, piper.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pesti ( 400 g macrou sau caras)
  • 200 g slanina afumata
  • 200 g sunca afumata
  • 2 fire cimbru
  • 1 ceapa mica
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 bucati folie de aluminiu

Mod de preparare

Pestii se curata, se spala si se condimenteaza cu sare si piper. Se taie ceapa, se caleste putin si se pune in interiorul pestilor. Fiecare peste se pune intr-o folie de aluminiu, pe felii de slanina si sunca, cu cimbru. Se impacheteaza si se pun intr-o tava cu putina apa si ulei. Se coc 30-35 de minute.


Se servesc calzi, cu mujdei frecat cu smantana.

Alte retete recomandate:

Peste cu dafin si otet

Rasol de peste oceanic

Bors de peste

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors