Pentru aceasta reteta aveti nevoie de spanac, lamaie, file de somon, smantana, cascaval ras, usturoi, unt si condimente.
Se curata spanacul, se spala, usturoiul se toaca, iar lamaia se toarce. Se pune untul la calit, apoi se adauga spanacul si o lingura de suc de lamaie. Se condimenteaza si se adauga nucsoara. Pestele se taie cuburi, se stropeste cu 3 linguri suc de lamaie, se sareaza so se pipereaza. Se unge o forma de sufleu cu putin unt, se asaza cuburile de peste si amestecul de spanac si usturoi. Se amesteca ouale cu smantana, se adauga cascavalul, sare, piper si se toarna totul peste peste si spanac. Se adauga fulgi de unt si se introduce in cuptor, 25 de minute.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Tocanita de pui
Placinta cu carne
Cartofi la cuptor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post