Peste cu sos alb si masline

Aceasta reteta cu peste si sos alb, la cuptor, se prepara rapidsi este foarte delicioasa. Este o mancare cu peste la cuptor foarte aromata si suculenta.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 fileuri de peste
  • 10 fire sparanghel
  • 500 gr rosii cherry
  • 200 gr masline
  • 2 lamai
  • 1 pahar vin alb
  • 200 ml smantana
  • 2 catei usturoi
  • 200 gr frunze spanac
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1/2 legatura patrunjel
  • delikat

Mod de preparare

Aceasta reteta cu peste se prepara rapid. Se unge o tava cu uleid e masline si se asaza fileurile de peste intr-un singur strat. Se stoarce peste ele zeama de lamaie. Se fierbe vinul, apoi se adauga smantana si usturoiul pisat. Se condimenteaza cu delikat dupa gust, apoi se adauga zeama de la cealalta lamaie, maslinele, patrunjelul si frunzele de spanac. Se lasa sa dea in cateva clocote, apois e toarna sosul peste peste, se adauga bucatile de sparanghel, rosiile si se acopera cu folie de aluminiu. Se lasa la cuptor 40 de minute.


Pestele cu sos alb si masline se serveste cald.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors