Peste cu smantana

Presara cu sare feliile de peste, condimenteaza-le pe o parte cu vegeta, iar pe cealalta parte cu busuioc. Lasa-le sa stea 15 minute. Intre timp unge

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 felii crap
  • sare
  • vegeta
  • busuioc
  • faina amestecata cu boia
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 pahare mici de smantana
  • 2 oua
  • 1 lingura otet
  • ulei sau untura

Mod de preparare

Presara cu sare feliile de peste, condimenteaza-le pe o parte cu vegeta, iar pe cealalta parte cu busuioc. Lasa-le sa stea 15 minute. Intre timp unge tava cu grasime. Trece crapul prin faina cu boia si aseaza feliile in tava, una langa cealalta. Presara fiecare felie cu usturoi tocat si pune preparatul in cuptorul preincalzit la 200 de grade. Dupa 15 minute intoarce feliile si toarna smantana peste ele, in care amesteca in prealabil ouale. Dupa 10 minute stropeste-le cu otet si prajeste-le inca cateva minute.
Alte preparate culinare recomandate:

Tocana pui

Dovlecei umpluti

Ciulama de ciuperci

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada aperitiv cu spanac

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Oana. Eu am facut cantitate tripla, am sa scriu reteta pentru o singura rulada....

Rulada aperitiv cu spanac
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala