Pentru peste cu rosii si varza acra se curata si se spala pestele, se freaca cu putina sare si se taie in bucati. Se desface varza in foi, se taie marunt ca taiteii.
Pentru peste cu rosii si varza acra se curata si se spala pestele, se freaca cu putina sare si se taie in bucati. Se desface varza in foi, se taie marunt ca taiteii si se stoarce putin de zeama. Se incalzeste bine pe tava, se pune ulei in care se caleste varza. Cand este pe jumatate calita se adauga rosiile, boabele de piper si ardeiul taiat marunt. Se amesteca totul bine iar deasupra se asaza bucatele de peste, indesindu-le putin in varza. Se da la cuptor avind grija sa se stropeasca pestele din cand in cand cu zeama lasata de varza. Cand pestele s -a inmuiat se scoate tava din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post