Peste cu legume este o mancare usoara si foarte gustoasa, perfecta pentru cei care mananca mult peste. Pentru aceasta reteta este nevoie de: peste, morcovi, cartofi.
Pestele cu legume va fi preferatul familiei dupa un sezon de mancaruri mai grele pentru stomac. Se curata cartofii si morcovii si se pun la fiert taiati in bucati mari. Dupa ce s-au fiert se scot pe un platou si este gata garnitura pentru peste. Separat, se fierbe pestele si dupa ce e gata se pune in mijlocul legumelor pe platou si se presara un praf de sare. Pestele se poate asezona cu putin usturoi pisat, dupa gust.
Alte retete cu peste:
Stiuca umpluta la cuptor
Placinta cu ton
Platica la cuptor
Retete de suflet Recunoasteti sincer de cand nu ati mai mancat...eu nici nu imi mai aduc aminte cand am mancat ultima oara,...
Farfalle cu pesmet, nuci si scortisoaraReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce