Peste "a Suisse"

Intr-o cratita unsa cu unt se pun cepele taiate pestisori, iar pe deasupra pestele curatat si spalat. Se presara sare si piper; se toarna vinul si dup

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500-600 gr. peste
  • unt
  • 2 buc. ceapa
  • sare
  • piper
  • vin
  • oua

Mod de preparare

Intr-o cratita unsa cu unt se pun cepele taiate pestisori, iar pe deasupra pestele curatat si spalat. Se presara sare si piper; se toarna vinul si dupa ce s-a acoperit pestele cu o hirtie unsa cu unt, se lasa la cuptor, la foc mic, cca 1/2 de ora. Galbenusurile se freaca cu smintina, se sareaza, se adauga verdeata tocata marunt si se toarna peste peste inainte de a-l servi.
Se serveste cu garnitura de cartofi fierti, taiati in felii rotunde si cu rondele de lamiie

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala