Peste a la suisse

Conform dictonului "nicio casa fara peste", aceasta reteta este ideala pentru un pranz de duminica, pentru cei carora nu le lipseste pestele de pe masa.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 - 1000 gr peste
  • 50 gr unt
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper dupa gust
  • 1 pahar cu vin alb
  • 2 oua.

Mod de preparare

Mod de preparare:

Intr-o cratita unsa cu unt se pun cepele taiate pestisori, iar pe deasupra pestele curatat si spalat. Se presara sare si piper dupa gust; se toarna vinul si dupa ce s-a acoperit pestele cu o hartie unsa cu unt, se lasa la cuptor, la foc mic, cca 1/2 de ora. Galbenusurile se freaca cu smantana, se sareaza, se adauga verdeata tocata marunt si se toarna peste peste inainte de a-l servi.


Pestele se serveste cu garnitura: cartofi fierti, taiati in felii rotunde si rondele de lamaie.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors