Peste "a la bonne femme"

Se toaca ciupercile, patrunjelul si ceapa. Se rumeneste totul repede in doua linguri de ulei. Se adauga miezul de piine muiat in lapte si scurs, oul b

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 buc. peste
  • 100 gr. ciuperci
  • un ou
  • 3 galbenusuri
  • 100 gr. miez de piine
  • 3 lingurite lapte
  • sare
  • piper
  • 3 buc. rosii
  • o ceapa
  • patrunjel verde
  • 5 linguri de ulei

Mod de preparare

Se toaca ciupercile, patrunjelul si ceapa. Se rumeneste totul repede in doua linguri de ulei. Se adauga miezul de piine muiat in lapte si scurs, oul batut intreg, sare si piper. Se umple cu acest amestec interiorul unui peste curatat de solzi si intestine. Se unge cu restul de untdelemn. Se da la cuptor, acoperind pestele cu felii de rosii si daca doriti aromati cu cimbru, maghiran, dafin.
Se serveste ca prim fel cu cartofi natur

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors