1. Se curata pastravii se spala si se taie aripioarele.Se sterge bine cu hirtie absorbanta. Se tavalesc in faina amestecata cu piper, marar uscat si p
1. Se curata pastravii se spala si se taie aripioarele.Se sterge bine cu hirtie absorbanta. Se tavalesc in faina amestecata cu piper, marar uscat si praf de mustar.
2. Cu o pensula se pune suc de lamiie pe pastravi dupa care se tavalesc iarasi prin faina.
3. Se pune untul la topit intr-un vas destul de incapator, se prajesc midalele pina devin aurii dupa care se scot pe un servet absorbant. Se pun pastravii la prajit pe foc potrivit se intorc doar o singura data avind grija sa nu se rupa.
Dupa ce au deja culoare aurie se scot pe un servet absorbant.
4. In vas se adauga sucul de lamiie care a ramas, vin se lasa sa ajunga pina la punctul de fierbere pina ce sosul se ingroasa se adauga migdalele.
5. Pastravii se aseaza pe un platou (sau fiecare pe farfurie separat) si se toarna sosul peste pastravi. Se serveste imediat.
Se poate servi cu cartofi natur, cartofi intregi facuti la cuptor (in folie de aluminium).
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparatIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala