Pastrav umplut

Ceapa taiata marunt se pune la calit in aproximativ 2 linguri ulei de masline. Cand devine sticloasa, cu marginile un pic maro se adauga ghimbirul ta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pastrav
  • o cana de cup orez fiert
  • 3 rosii mici
  • 3 rosii uscate
  • 1 ceapa mica
  • 1 feliuta ghimbir
  • 50 gr seminte pin
  • migdale feliate
  • cateva linguri ulei masline
  • ierburi provensale
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se pune la calit in aproximativ 2 linguri ulei de masline. Cand devine sticloasa, cu marginile un pic maro se adauga ghimbirul taiat marunt, se amesteca bine si se da la o parte acoperind tigaia. Intr-un castron se amesteca orezul, rosiile proaspete si cele uscate taiate marunt, semintele de pin si migdalele (prajite un pic), ceapa calita, ierburile provensale, sare, piper

pestele se aseaza pe folie de aluminiu sau hartie de copt si se umple cu amestecul de orez si rosii.

Se stropeste cu ulei si se impacheteaza, se da la cuptorul incalzit timp de 25-30 minute.


Se serveste cu lamaie si salata.

Alte retete de peste recomandate:


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors